despre noi
Acasă > despre noi

Anji Guyou mobilier Co, Ltd este situat în Baishuiwan industria zona, Anji County, provincia Zhejiang. Compania noastra are peste 18 ani de experienta in dezvoltarea si producerea de scaune de birou. Am început să facă comerţ internaţional în iulie, 2012.

Fabrica acoperă mai mult de 5.000 de metri pătraţi, existente plantare mai mult de 3.000 de metri patrati, 3, 00 mp birou. Compania noastra este o întreprindere modernă, care colectează scaun cercetare, exploata, produc serviciului de distribuţie şi post-vânzare împreună. Avem profesie inginera, echipa de manageri de vânzări şi o mulţime de lucrători calificaţi şi producţia anuală este 100.000 buc.

Compania insistă pe principiu "oameni este root, sincer şi credinţa este baza", d în funcţie de bune de credit permanente, care a înfiinţat în sociale toate cercurile pentru a crea produse de rang. Calitate serviciu, transcendent produs calitate, tehnica de rang, polonez produs echipament, oameni crackajack şi stricte de calitate gestionează principiile sunt toate bazele dezvoltării constante a companiei. Compania pastreaza îmbunătăţirea nu doar în tehnica, dar şi în calitate. Noi credem că o calitate excelentă este rădăcina de plumb veşnică.